Dokumentet per vize angleze

Dokumentet per vize angleze

Qeveria britanike e kryeministrit Devid Kameron ka nisur një sërë reformash në radikalizimin e sistemit të emigracionit. Të gjithë ata emigrantë të cilët duan të martohen me shtetas britanikë do t’i nënshtrohen një testi të gjuhës angleze përpara aprovimit të martesës dhe marrjes së vizës për bashkim familjar.

heret me qellim aplikimi per vize Schengen 29. Intended date of arrival in the Schengen area / Data e planifikuar e mbrritjes ne zonen e Schengen-it 30. Intended date of departure from the Schengen area / Data e planifikuar e nisjes nga zona e Schengen-it 28.

Cilat janë mënyrat e aplikimit për të marrë një vizë për në Mbretërinë e Bashkuar Ambasada Angleze, dokumentet për punësim Si te aplikosh per vize pune Për të aplikuar personalisht për një vizë për në Britaninë e Madhe ju duhet të plotësoni një nga formularët përkatës, të cilët i gjeni pranë ambasadës. Për të gjitha aplikimet e vizave australiane është shumë e rëndësishme që dokumentet të jenë të rregullta dhe dëshmia e penalitetit të jetë e pastër. Vizat e Studentit Viza e Studentit klasi 570 është për studentët që kanë dëshirë të studiojnë vetëm anglisht në Australi për një periudhë maksimale prej 50 javësh. ANGLI/Studimet: Dokumentet që duhet të paraqisni duhet të jenë origjinalë ose fotokopje të përkthyera në gjuhën angleze dhe të noterizuara Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar në Tiranë dhe Zyra e Vizave pranë kësaj përfaqësie diplomatike paraqesin edhe në rrugë zyrtare si dhe në publikime mediatik

heret me qellim aplikimi per vize Schengen 29. Intended date of arrival in the Schengen area / Data e planifikuar e mbrritjes ne zonen e Schengen-it 30. Intended date of departure from the Schengen area / Data e planifikuar e nisjes nga zona e Schengen-it 28.

Për të gjitha aplikimet e vizave australiane është shumë e rëndësishme që dokumentet të jenë të rregullta dhe dëshmia e penalitetit të jetë e pastër. Vizat e Studentit Viza e Studentit klasi 570 është për studentët që kanë dëshirë të studiojnë vetëm anglisht në Australi për një periudhë maksimale prej 50 javësh.

Aplikimi për vizë Shengen apo vizë turistike në Finland. Shtetasit e huaj që kanë nevojë për një vizë Shengen për të udhëtuar në Finland duhet të aplikojn për vizë në një mison më të afërt finlandez ose në një mision të një vendi tjetër Shengen, i cili përfaqëson Finlandën në çështjet e vizave. Sipas rregullave dokumentet duhet të jenë origjinalë ose fotokopje të përkthyera në anglisht dhe të noterizuara. Edhe dokumentet që vijnë nga Mbretëria e Bashkuar duhet të jenë origjinale ose të noterizuara nga një noter në Mbretërinë e Bashkuar. Dokumentet Paraprakisht do t’i nënshtroheni plotësimit të një formulari. Sipas rregullave dokumentet duhet të jenë origjinalë ose fotokopje të përkthyera në anglisht dhe të noterizuara. Edhe dokumentet që vijnë nga Mbretëria e Bashkuar duhet të jenë origjinale ose të noterizuara nga një noter në Mbretërinë e Bashkuar. Dokumentet Paraprakisht do t’i nënshtroheni plotësimit të një formulari. Ju lutemi këshillohuni se, Ambasada Amerikane në Tiranë ka organikë folëse në gjuhën Angleze dhe në atë Shqipe për të ndihmuar aplikantët e vizave. Të gjithë aplikantët për viza jo-emigrimi, ju lutemi sillni:

Jun 29, 2018 · Nese ju pelqeu videoja mos harroni te beni `Like` Klikoni ne butonin `Subscribe` dhe tek 🔔 per te pasur njoftimet me te fundit ne kohe reale dhe gjithashtu per videot e reja ! Kthimi i taksës konsullore për vize nuk mund të bëhet pasi që pranohet aplikimi për vizë në Ambasadë. Ambasada mund të ftojë aplikuesin për vizë për një bisedë shtesë, mund të kërkojë dorëzimin e dokumenteve shtesë dhe/ose dorëzimin përkthimit të vërtetuar të dokumenteve të dorëzuara. Ambasada Britanike ne Tirane Ndryshojnë procedurat e aplikimit për vizat britanike. Ambasada Britanike në Tiranë bën të ditur nëpërmjet një njoftimi se rregullat e reja do të hyjnë në fuqi duke filluar nga data 19 mars 2014.

Diplomën e shkollimit të lartë/universitetit. Në qoftë se nuk keni diplomuar në Gjermani, ju lutemi që diplomës t’ia bashkangjitni një përkthim në gjuhën gjermane, apo angleze. Kjo nuk vlenë, nëse diploma ju është njohur në Gjermani, gjegjësisht nëse ajo është objekt i shqyrtimit të nostrifikimit.

VIZE PER TURIZEM Viza për Turizëm i lejon hyrjen në Itali atij personi i cili dëshiron të vizitojë për arsye turistike Italinë, si destinacion kryesor, si edhe eventualisht hapësirën territoriale të Shteteve të tjerë Nëse dokumentet janë dorëzuar nga prindërit për fëmijën e tyre dhe secili prind ka hapur vizën e Shengenit në atë rast ata duhet të shtojnë rezervimin ku duhet të përmenden mbiemrat,emrat e mysafirëve që do të qëndrojnë në një hotel, biletat e fluturimit dhe nisjes. Nëse dokumentet janë dorëzuar nga prindërit për fëmijën e tyre dhe secili prind ka hapur vizën e Shengenit në atë rast ata duhet të shtojnë rezervimin ku duhet të përmenden mbiemrat,emrat e mysafirëve që do të qëndrojnë në një hotel, biletat e fluturimit dhe nisjes.

nga autoritetet shqiptare. Vetëm dokumentet që nuk janë në gjuhën Shqipe ose Angleze duhet të përkthehen në Anglisht dhe të noterizohen. Pёrjashtim bёjnё dëftesa e pjekurisë, vërtetimi i notave dhe vendimet gjyqёsore (si p.sh. tё divorcit dhe ato qё tregojnё njё dёnim), tё cilat DUHEN pёrkthyer.

Nëse ju po rinovoni një vizë që ka skaduar brenda 48 muajve, dhe kjo vizë ishte lëshuar në Tiranë, si dhe ju po aplikoni për të njëjtën kategori vize për të cilën kishit aplikuar edhe në vizën e fundit, atëherë ju mund të mos paraqiteni në Ambasadë për intervistë. Ambasadori Greiçevci takoi Anke Gerrits nga organizata “Care for Kosovo Kids”, dhurohet donacioni 20.01.2020 Hagë, 8 janar 2020 - Ambasada e RKS-së kishte organizuar shitjen e disa prodhimeve dhe ushqimeve vendore, mjete të dedikuara për qëllimin e kësaj organizate. më shumë Seksioni Konsullor i Ambasadës së SHBA në Shkup është përgjegjës për ofrimin e shërbimeve të vizave për ata që kërkojnë të hyjnë në Shtetet e Bashkuara për një periudhë të përkohshme dhe për ata që dëshirojnë për të marrë qëndrimit të pacaktuar ose të përhershëm në Shtetet e Bashkuara. Ju lutem vizitoni faqen tonë të ... Pasi që në faqen zyrtare të Ambasadës Gjermane nuk janë të cekura dokumentet e nevojshme portali Arbresh.info ka kontaktuar me 29 vjeçarin M.A i cili na ka treguar gjithë procedurën për të aplikuar për vizë pune. Ai ka thënë se pasi që të bëhet termini duhet t’i keni këto dokumente: 1. Certifikata e lindjes 2. Certifikata ... Diploma e kualifikuar dhe paga minimale e caktuar, janë dy dokumentet më të kërkuara për aplikim. Në mesin e shteteve anëtare të Bashkimit Evropian, EU Blue Card lëshohet edhe në Gjermani dhe ofron shumë përfitime për mbajtësit potencial, përveç jetesës dhe punësimit, shkruan Huffington Post, transmeton Telegrafi.

Sipas saj, takimet per te dorezuar aplikimin per vize duhet te rezervohen nepermjet kerkeses me e-mail (drejtuar Zyres se Vizave) ne adresen [email protected] Ndërkohë që kerkesa per takim duhet te dergohet pasi te jete plotesuar formulari online dhe te jete kryer pagesa online. Kthimi i taksës konsullore për vize nuk mund të bëhet pasi që pranohet aplikimi për vizë në Ambasadë. Ambasada mund të ftojë aplikuesin për vizë për një bisedë shtesë, mund të kërkojë dorëzimin e dokumenteve shtesë dhe/ose dorëzimin përkthimit të vërtetuar të dokumenteve të dorëzuara. Vetëm dokumentet që nuk janë në gjuhën shqipe ose angleze duhet të përkthehen në Anglisht dhe të noterizohen. Të gjitha dokumentet duhet të jenë marrë nga zyrat përkatëse jo më parë se një vit nga data e intervistës. B. Peticioneri (shtetasi amerikan, i cili ka bërë kërkesën) duhet të dёrgojё me POSTË dokumentat e Diploma e kualifikuar dhe paga minimale e caktuar, janë dy dokumentet më të kërkuara për aplikim. Në mesin e shteteve anëtare të Bashkimit Evropian, EU Blue Card lëshohet edhe në Gjermani dhe ofron shumë përfitime për mbajtësit potencial, përveç jetesës dhe punësimit, shkruan Huffington Post, transmeton Telegrafi. Juve ju kërkohet të shtypni të dyja, formularin e aplikimit për vizë dhe një fletë barkodi që do të gjenerohet pas kompletimit të formularit të vizës. Dorëzoni formularin e aplikimit dhe fletën e barkodit së bashku me dokumentet mbështetëse tek Qendra e Aplikimit për Vizë të Finlandës. Diploma e kualifikuar dhe paga minimale e caktuar, janë dy dokumentet më të kërkuara për aplikim. Në mesin e shteteve anëtare të Bashkimit Evropian, EU Blue Card lëshohet edhe në Gjermani dhe ofron shumë përfitime për mbajtësit potencial, përveç jetesës dhe punësimit, shkruan Huffington Post, transmeton Telegrafi.